Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Sustainable Tourism Mobility Forum

Op dit forum worden de belangrijkste aanjagers en knelpunten voor (inter)nationale duurzame toeristische mobiliteit besproken. U raakt geïnspireerd door de verhalen van koplopers op dit gebied en Breda University of Applied Sciences (BUAS), Maakt een begin met het opstellen van een stappenplan voor duurzame toeristische mobiliteit (in Nederland).

Nationaal Fietscongres

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Het thema is ‘Fiets en voel je vrij’. Bij de aanwezige doelgroepen (in 2023) lag de nadruk sterk op overheden en adviesbureaus.

Nationaal Congres Citymarketing

Het vinden en binden van talent is een cruciale taak voor elke stad en regio. Talent is niet alleen op zoek naar kansen, maar wil ook impact maken. De aanwezigheid of het gebrek aan talent heeft aanzienlijke gevolgen voor de ontwikkeling van je stad en regio. Op het Nationaal Congres Citymarketing wordt dieper ingegaan op […]

Leerkring Ondermijning op vakantieparken

Amersfoort

Uitbuiting kan in allerlei sectoren spelen. Ook in de recreatiesector. Het gaat dan om gedwongen werken onder zulke slechte arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden, dat mensenrechten in het geding zijn.Vakantieparken zijn geschikt om slachtoffers van uitbuiting te huisvesten vanwege de privacy, weinig controle en mogelijkheid om met de auto bij het huisje of de caravan te komen.

Open Huis fec Posta7

Grootschaligheid gaat gepaard met gastvrijheid en laagdrempeligheid bij FEC Posta7. Bijzonder zijn ondermeer de Jail Challenge en dé Formule 1-ervaring. Beide topactiviteiten zijn zelf ontwikkeld, door de eigen mensen van initiatiefnemer Oetze Mulder. Ook heeft Mulder een volautomatisch curlingscoresysteem en -terugschuifsysteem in eigen beheer uitgerold. Tijdens de volgende vakdag van Pleisureworld vertelt Oetze meer over […]

IAAPA Expo Europe

RAI Amsterdam Amsterdam

De grootste attractievakbeurs van Europa, georganiseerd door IAAPA. De vakbeurs wordt elk jaar in een ander land gehouden. Dit jaar is Nederland aan de beurt. Het is een uitgelezen kans om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van attracties en recreatieve beleving. Het kennisprogramma start al een dagje eerder.