AI in leisure; Overzicht beeldbewerking, ontwikkeling bij Meta en AI informatie-avond

Tijdens de maandelijkse update over Artificial Intelligence (AI) ontwikkelingen in de sector leisure gaat Chris van Vleuten dit keer dieper in op de enorm snelle ontwikkeling van beeldgeneratie. Ook de stappen die Meta heeft gezet met het bieden van een open source platform, worden besproken. En kom jij naar ons kennisevent ‘AI in Actie’ op 21 mei – voor ondernemers in de recreatiesector?

Deze editie wordt er ingezoomd op de mogelijkheden van beeldgeneratie. Diverse partijen bieden daarvoor oplossingen. De kwaliteit is in een jaar tijd indrukwekkend verbeterd. De ai gegenereerde foto’s zijn voor de meeste mensen niet meer van echt te onderscheiden.

Enkele tools die in deze video genoemd worden:

Veelbelovende Meta ontwikkelingen

Meta, het moederbedrijf van o.a. Facebook, Instagram en Whatsapp, kondigde afgelopen week een belangrijke ontwikkeling aan; De lancering van hun volgende generatie taalmodel: Llama3. Bijzonder aan dit taalmodel is dat het als open source wordt aangeboden, zodat ook externe partijen daar vrijelijk op kunnen aanhaken en nieuwe apps ontwikkelen. Wordt hiermee een nieuwe standaard gerealiseerd? In China is WeChat op dit moment dominant omdat je daarin een all-in-one oplossing biedt waarin je vanuit één cockpit al je ondersteuning kunt organiseren. Met deze ontwikkeling zet Meta een stap in dezelfde richting.

Bijeenkomst ‘AI in Actie’ voor de recreatiesector

Op dinsdag 21 mei organiseert All Video Solutions, in samenwerking met Pretwerk.nl en Green Offices een kennisavond over AI in de recreatiesector. Tijdens deze avond maak je praktisch kennis met diverse toepassingen die nu al mogelijk zijn. Ondernemers gaan hier in gesprek met ontwikkelaars.

Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande link:

https://www.aiinactie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *