Lamberink opent Batavia Wheel in Batavia Stad

Afgelopen vrijdag opende Lamberink Events, onderdeel van reuzenrad fabrikant Lamberink, het Batavia Wheel. Het reuzenrad, dat pronkt op het Bataviaplein tussen Batavia Stad Fashion Outlet en Next Restaurant, belooft een onvergetelijk uitzicht over de stad Lelystad vanaf een hoogte van 33 meter.

Het Batavia Wheel in Lelystad (© Lamberink)

Lamberink Events streeft ernaar om unieke, onvergetelijke ervaringen te bieden aan zowel lokale bewoners als bezoekers van Lelystad. Gedurende de lente- en zomermaanden zal het reuzenrad een nieuwe blikvanger zijn in de skyline van de stad. Dankzij de gemeentelijke goedkeuring is het reuzenrad van maart tot september, voor een periode van drie jaar, toegankelijk voor iedereen.

Het rad is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur, met uitgebreide openingstijden tot 20:00 uur tijdens het paasweekend. Hiermee biedt het Batavia Wheel plezier voor de hele familie. Kinderen tot 2 jaar beleven gratis de magie van het reuzenrad. Voor avonturiers van 2 tot 12 jaar kost een toegangsticket slechts 4 euro, terwijl volwassenen voor 6 euro kunnen genieten van het panoramische uitzicht. Tickets zijn beschikbaar ter plaatse of binnenkort via een nieuwe website

Lamberink is voornemens om optimaal gebruik te maken van hun unieke positie als fabrikant en exploitant. Zij streven ernaar om in de toekomst nog meer te richten op leisure destinations om flexibel te kunnen schakelen als fabrikant als mede de exploitatie op zich te kunnen nemen.

Lamberink heeft meer reuzenraden gebouwd die in Nederland dienst doen. Momenteel staat het Bella Vista-reuzenrad van kermisexploitant Hoefnagels voor de komende zes maanden op de boulevard van Noordwijk. Daarnaast reizen er nog twee reuzenraden over de Nederlandse kermis.

Meer informatie: Reuzenrad.nl / Bataviawheel.nl (binnenkort beschikbaar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *