EuroParcs wil meer bekendheid geven aan kampeermogelijkheden

Veel consumenten kennen EuroParcs vooral als park met vakantiewoningen. Op diverse parken kan echter ook worden gekampeerd. Om die mogelijkheid onder de aandacht te brengen wordt de campagne ‘Proef Kamperen bij EuroParcs’ gelanceerd.

In het weekend van 19 april worden 125 staplaatsen gratis aangeboden voor een kampeerweekend. Er doen vier parken mee aan de campagne: EuroParcs Het Amsterdamse Bos (Noord Holland), EuroParcs Gulperberg (Limburg), EuroParcs Ruinen (Drenthe) en EuroParcs Hoge Kempen (België).

Lotte Eijking, Productmanager Camping bij EuroParcs, geeft wat meer achtergrondinformatie over de campagne: “Toen ik hier een half jaar geleden begon was er weinig aandacht voor het product camping binnen EuroParcs. Toch biedt bijna de helft van onze vakantieparken ook kampeermogelijkheden voor gasten met een eigen kampeermiddel. De verhuurtenten reken ik er dan niet eens bij, want die zijn dermate compleet en zelfvoorzienend dat zij qua categorie vallen onder de verhuurtak. We zijn investeringen aan het doen op de campings en willen daar, met het oog op de toekomst, ook kwalitatieve stappen in gaan zetten.”

Verwacht je dat EuroParcs in de nabije toekomst ook camping only parken gaat openen? Eijking: “Ik denk niet dat er camping only parken zullen komen maar wel dat we een beter campingproduct aan gaan bieden waarbij we inspelen op innovaties.”

Meer informatie: www.proefslapen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *