Jumpsquare Group overgenomen door het Franse You Jump

Jumpsquare Group – een keten van 32 trampolineparken in Nederland, België en Duitsland, wordt overgenomen door de Franse keten You Jump. Door de overname groeit You Jump uit naar een Europese keten met 55 trampolineparken.

De aankoop werd gedaan door de EREN Groupe, het moederbedrijf achter You Jump, de marktleider op dit gebied in Frankrijk. Jump Square is marktleider in de Benelux met o.a. 21 locaties in Nederland en 6 in België. De groei in de afgelopen jaren werd ondersteund door Nordian Capital Partners. Zes van de parken worden op basis van een franchiseformule uitgegeven, de rest in in eigen bezit. Voor de merken Jumpsquare en Jump XL blijft het kantoor in ‘s-Hertogenbosch het aanspreekpunt met een ongewijzigde structuur en het bestaande team.

De ontwikkeling van trampolineparken in Nederland is razendsnel verlopen. De eerste grote locatie werd in 2015 gerealiseerd in Nieuwegein (Jumpsquare, gebouwd door Sidijk). Inmiddels is trampolinespringen door heel Nederland te vinden – veelal aangevuld met vele springvarianten andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een Ninja Course en interactieve spellen. Ook vinden we trampolineparken terug als onderdeel van een Family Entertainement Center of in de centrumvoorziening van vakantieparken.

Meer informatie:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *