Kinderspeelplek en mascottes voor Winkelcentrum Alexandrium

Winkelcentra worden steeds aantrekkelijker voor een verblijf met families. Zij bieden steeds vaker en méér activiteiten voor kinderen. Op woensdag 18 oktober 2023 heeft Alexandrium Shopping Center een nieuwe kinderspeelplek, genaamd de Speelpolder, geopend en zijn de nieuwe bewoners Alex & Sander feestelijk onthaald.

De otterbroertjes zijn de nieuwe mascottes van het overdekte Rotterdamse winkelcentrum en heten de kleinste bezoekers graag welkom in de Speelpolder.

Alexandrium Shopping Center is compleet verbouwd en één van de laatste ontwikkelingen is de nieuwe kinderspeelplek genaamd de Speelpolder. In de Speelpolder kunnen de kleinste bezoekers naar hartenlust spelen. In deze Speelpolder wonen ook de nieuwe bewoners van het winkelcentrum, Alex & Sander! Deze twee otterbroertjes gaan regelmatig op ontdekkingstocht in het winkelcentrum. Alex & Sander nemen bezoekers graag mee op ontdekkingsreis door de Speelpolder, een aantrekkelijke plek vol avontuur. Dit is de plek waar hun otterfamilie vroeger ook al woonde.

groepsfoto in de speelzolder

Bezoekers kunnen Alex & Sander regelmatig in het echt ontmoeten in Alexandrium Shopping Center. De Meet & Greets vinden dit jaar nog plaats op zaterdag 21 oktober, woensdag 1 november, zaterdag 2 december, woensdag 20 december en zaterdag 23 december. Op al deze data tussen 13.00-17.00 uur.

Tijdens de Meet & Greets is ook de Kids Club geopend in het pop-up museum waar alle kinderen kunnen knutselen en zich kunnen laten omtoveren tot een echte otter bij de schminkstand. Alle kinderen zijn welkom in de Speelpolder tijdens de openingstijden van het winkelcentrum.

Meer informatie:
https://alexandrium-shopping-center.klepierre.nl/campaign/Alex-en-Sander/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *