De Plopsa-parken vieren volop Carnaval tijdens de krokusvakantie

De Belgische Plopsa-parken staan zoals ieder jaar weer in het teken van Carnaval deze week. In de krokus vakantie vinden er van 12 tot en met 16 februari spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises plaats in Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp.

De Ketnet Junior-helden zetten Plopsaland De Panne op z’n kop voor een te gek carnavalsfeest. Bezoekers kunnen er samen met Bumba, Bumbalu en Bumbina op de foto én ook De Smurfen komen langs en smurfen erop los tijdens een Meet & Greet. Dé kers op de taart zijn de liveshow en Meet & Greet met Sarah en Bavo. Het feestje wordt afgesloten met Bumba’s Polonaisefeest waarbij bezoekers samen met Bumba en z’n vrienden uit de bol kunnen gaan.

In samenwerking met Ketnet Junior, barst ook in Plopsa Indoor Hasselt een gigantisch carnavalsfeest los. Daar maakt Piet Piraat zich klaar om samen met enkele bekende Plopsa-figuren de allerkleinsten te entertainen tijdens een fantastische Meet & Greet. De dag afsluiten, doen bezoekers op het Dorpsplein, waar iedere dag Bumba’s Polonaisefeest losbarst met telkens een kleurrijke confettiregen.

Ook in Plopsa Station Antwerp is Ketnet Junior naar jaarlijkse gewoonte aanwezig. Daar kunnen bezoekers zich verwachten aan een onvergetelijke Meet & Greet met Bumba, Bumbalu en Kaatje.

Meer informatie: Plopsanews.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *