Recreatie Vakbeurs en HISWA-RECRON versterken samenwerking

Recreatie Vakbeurs en brancheorganisatie HISWA-RECRON versterken hun samenwerking en zetten samen koers naar een nog succesvollere editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Dit jaar is HISWA-RECRON prominent aanwezig met een stand op de grootste editie van Recreatie Vakbeurs ooit.

HISWA-RECRON gaat tijdens Recreatie Vakbeurs diverse activiteiten organiseren voor hun leden. Een van de hoogtepunten is een exclusieve ontbijtsessie voor HISWA-RECRON Business Club (HRBC) leden, waar zij waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden kunnen opdoen. Daarnaast staat er een eindeseizoenborrel op de agenda, speciaal voor alle leisure- en recreatieleden van HISWA-RECRON. Deze bijeenkomsten bieden uitgelezen kansen voor kennisuitwisseling en het versterken van onderlinge relaties binnen de branche.

“Wij vinden het fijn dat wij als HISWA-RECRON dit jaar prominenter op de beurs aanwezig zijn en willen onze rol om kennisuitwisseling en het versterken van onderlinge relaties binnen de branche hierdoor versterken”, aldus Jeffrey Belt, adjunct-directeur Leisure en Recreatie bij HISWA-RECRON.

Bovendien draagt HISWA-RECRON actief bij aan het kennisprogramma van Recreatie Vakbeurs. Met hun expertise en ervaring leveren zij waardevolle input, waardoor het programma nog relevanter en impactvoller wordt voor alle deelnemers. Hiermee belooft de 22e editie van Recreatie Vakbeurs, met meer dan 330 deelnemers en 12 verschillende segmenten, verdeeld over 8 grote beurshallen, groter dan ooit tevoren te worden.

“De samenwerking met HISWA-RECRON is voor ons van groot belang”, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens Recreatie Vakbeurs. “Hun betrokkenheid en bijdrage aan het kennisprogramma en de geplande activiteiten onderstrepen het gezamenlijke streven naar innovatie en professionalisering binnen de recreatiesector.”

Ook zal HISWA-RECRON een rol spelen bij Recreatie Next Level op 12 en 13 februari 2025 in Evenementenhal Gorinchem, waar voor de bezoeker het opdoen van nieuwe kennis centraal staat. Noteer 12, 13 en 14 november 2024 alvast in de agenda voor Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg.

Meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *