Toverland organiseert twee avonden een Escape Experience in het park

Toverland is op 12 en 13 april twee avonden het decor van de grootste Escape Experience van Europa. Na sluitingstijd kruipen durfallen in de huid van beveiliger en hebben zij de taak om het 20 hectare grote attractiepark te bewaken. Toverland zou verlaten moeten zijn, maar toch gebeuren er onverklaarbare dingen.

De beveiligingsronde mondt dan ook uit in een spannend avontuur vol codes, raadsels en puzzels. Wie kans wil maken op deze unieke beleving, dient zich aan te melden voor de winactie via toverland.com/escape.

In de nacht houdt de beveiliging de poorten van Toverland normaliter gesloten, maar voor één weekend biedt het attractiepark haar gasten de kans om het park na sluitingstijd te ontdekken. “Voor velen is het een droom om een attractiepark helemaal voor zichzelf te hebben”, vertelt Bart Jaspers, Manager Marketing en Communicatie. “Met de Toverland Escape Experience spelen we hierop in en kunnen prijswinnaars zelf ervaren hoe het is om een magische plek als Toverland te beveiligen. Om de beleving écht exclusief te houden, bieden we de Escape Experience slechts twee avonden aan.”

Praktische informatie

Voor de Escape Experience is Toverland op zoek naar ‘beveiligingsteams’ die sterk in hun schoenen staan en niet terugdeinzen voor een attractiepark gehuld in duisternis. Wie deel wil nemen kan zich tot en met 31 maart opgeven via toverland.com/escape. Teams dienen te bestaan uit 4 tot 6 personen, de adviesleeftijd is 12+ jaar. De Toverland Escape Experience vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024, de teams starten tussen 19:30 en 01:00 uur. De Experience duurt circa 120 minuten. Het betreft een winactie, deelname is kosteloos. De Toverland Escape Experience is ontwikkeld in samenwerking met Epic Escape Waalwijk.

Meer inforomatie: www.toverland.com/escape

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *