Update a.i. met aandacht voor chatbots

Ook deze maand verzorgt Chris van Vleuten weer een update over de snelle ontwikkelingen in de wereld van Artificial Intelligence (a.i.). Dit keer zoomt Chris verder in op de ontwikkeling van chatbots, die een steeds groter deel van je informatievoorziening kunnen overnemen. Wil je zelf een chatbot met a.i. ontwikkelen, schrijf je dan in voor de masterclass op 16 april.

foto door Depositphotos.com

Ontwikkelingen op macro niveau

Nog altijd is Microsoft, met het product ChatGPT dominant op de a.i. markt. Maar er zijn meerdere grote partijen die fors investeren en hun krachten bundelen. De meest opvallende samenwerking is die van Apple en Google (Gemini) die gezamenlijk een tegenwicht willen ontwikkelen tegen de dominantie van Microsoft.

Vanuit Europa en de VS is regelgeving op komst om de markt enigszins te reguleren.

Diverse a.i. ontwikkelingen die direct toepasbaar zijn

Hier onder geven we een overzicht van de a.i. software die in deze video wordt besproken en die laagdrempelig toepasbaar is:

  • Sunu.ai: ontwikkel je eigen liedjes met melodie en tekst rond een thema of over je bedrijf.
  • Microsoft Copilot Studio: Bevat o.a. software om je eigen maatwerk chatbot mee te maken.

Masterclass Chatbot bouwen in Copilot Studio

Chris van Vleuten heeft inmiddels enkele DMO’s geholpen om een chatbot op te zetten met behulp van a.i. (Microsoft Copilot Studio.) Op 16 april om 10.00 uur wordt een online masterclass gegeven van een uur waarin je op weg wordt geholpen om je eigen chatbot te bouwen. Tijdens deze sessie geeft Chris praktische uitleg. Er is ook mogelijkheid om vragen te stellen. Deelname aan de masterclass kost € 35,- (ex btw).

Meld je aan via deze link

Heb je nog vragen: chris@allvideosolutions.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *