Concept ‘Excursiereizen’ per touringcar zorgt voor meer vakantieparkgasten in naseizoen

EuroParcs-Limburg is niet alleen een bestemming voor een korte vakantie, het is ook uitvalsbasis voor regionale excursies. Het park bevindt zich in het smalste stukje van de provincie. Geklemd tussen Duitsland en België in, grenst het aan het natuurgebied het IJzerenbos.

Toeristische bestemmingen als de grotten van Valkenburg, het bourgondische Maastricht en de cultuurstad Aken zijn gemakkelijk bereikbaar. Daarom is het park uitgekozen om als ‘pilot’ te dienen voor het nieuwe EuroParcs-concept ‘Excursiereizen’. Bovendien beschikt het park over up-to-date verblijfsaccommodaties, een ruim restaurant, een wellnesscenter en een overdekt zwembad. Iconisch zijn de villa’s met het authentieke Limburgse vakwerk rond het ‘meer’.

Het concept bestaat gezegd uit het volgende. Gedurende de periode 11 november- 11 december kunnen gasten een EuroParcs-excursiereis in het weekend of midweek boeken tegen een scherp all-in-tarief. Per luxe touringcar zullen zij naar EuroParcs Limburg vervoerd worden.

Horecateam

Parkmanager Patrick Flink: “ We zijn er klaar voor om gasten die per touringcar naar ons park komen te ontvangen. Het accent zal liggen op aanbod van excursies in onze omgeving. Denk daarbij onder andere aan bezoeken aan Thorn, Maastricht en Valkenburg. Het is een mooie mogelijkheid voor mensen die graag met anderen op reis gaan of minder auto durven te rijden, maar wel het magische Limburg in het najaar willen ervaren. De gasten overnachten in woningen voor 4 of 6 personen. Ze kunnen gebruik maken van de voorzieningen op ons park, zoals het restaurant, winkel en zwembad. Ons horecateam zal het drukst krijgen.Ik kijk uit naar de gasten die wij mogen gaan ontvangen op ons vakantiepark en om hen via deze busreis onze prachtige omgeving te laten beleven.”

De verblijfsaccommodaties van EuroParcs Limburg zijn standaard voorzien van moderne keukens met afwasmachine en badkamers met douche en naar keuze met ligbad of sauna. Een aantal chalets liggen rond een recreatieplas met strand. Ook kunnen er fietsen, e-bikes en via het concept EuroWheelz-E-Choppers gehuurd worden. Met een speciale Fietsknooppunt-app zijn routes te volgen.

Meer informatie: www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/limburg

Met dank aan (auteur): Frits van Wolveren, freelance journalist recreatie en toerisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *