EuroParcs Group verruilt Apeldoorn voor Amersfoort

EuroParcs Group verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. Na een intensieve zoektocht binnen de ‘driehoek Apeldoorn-Amersfoort-Arnhem’ is gekozen voor het voormalige kantoorgebouw van VolkerWessels aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst. Nog voor het einde van dit jaar neemt EuroParcs haar intrek in het kantoor en neemt daarmee de grote stap om thuisbasis Apeldoorn te verlaten.

CEO EuroParcs Group Wouter Vos: “De keuze om Apeldoorn te verlaten was voor EuroParcs niet eenvoudig. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we in Apeldoorn gevestigd geweest. Toch hebben wij deze stap vol overtuiging gemaakt. Het nieuwe pand is toekomstbestendig, duurzaam, goed bereikbaar met het OV en de auto en instapklaar, zodat we nog dit jaar kunnen verhuizen. We zijn toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat de verhuizing, waardoor wij met alle hoofdkantoorcollega’s samen in één pand kunnen werken, daar aan bijdraagt.”

Momenteel werken de medewerkers van het hoofdkantoor van EuroParcs Group vanuit drie locaties waarvan twee in Apeldoorn en één in Hoenderloo. Wouter Vos: ‘De verhuizing naar het nieuwe pand in Amersfoort brengt de medewerkers van het hoofdkantoor letterlijk dichter bij elkaar, wat niet alleen prettiger werken is, maar ook een stuk efficiënter.”

Voor de huidige medewerkers, die hierdoor te maken krijgen met een langere afstand woon-werkverkeer, is een ruimere reiskostenregeling opgesteld en wordt er in overleg flexibel omgegaan met thuiswerken versus werktijden in het kantoorgebouw in Amersfoort.

Ook de gemeente Amersfoort is verheugd over de komst van EuroParcs naar Amersfoort. Wethouder Willem-Jan Stegeman (economie) “Een warm welkom aan EuroParcs en alle medewerkers in het nieuwe hoofdkantoor in Amersfoort. Een gezonde en moderne plek voor een gezond en modern bedrijf. We vertrouwen erop dat EuroParcs vanuit dit prachtige hoofdkantoor haar groei kan doorzetten. Amersfoort heeft veel te bieden, ook voor huidige en toekomstige werknemers; een fijne woonomgeving, alle faciliteiten die nodig zijn en bereikbaarheid voor heel Nederland. Niet voor niets is Amersfoort sinds deze week European City of the Year.

De eerste teams zullen nog deze maand naar het nieuwe hoofdkantoor verhuizen.

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *