Ondernemer gezocht die wil meewerken aan ontwikkelen van een luxe camperlocatie

Camperaars zijn een sterk groeiend marktsegment, zowel in Nederland als in Europa. Het aanbod voor camperlocaties is tot nu toe nog vrij weinig gedifferentieerd. Het bedrijf Richard Martin is bezig met het ontwikkelen van een concept voor de vakantieganger die wel wat meer luxe en comfort zoekt; zoals glamping zich een luxe variant van de camping heeft ontwikkeld.

Een camper uit het luxere segment

Het idee voor deze camperlocatie is reeds ontwikkeld en biedt een sterke basis. Samen met jou als partner wil conceptontwikkelaar Richard Martin B.V. dit concept verder finetunen en optimaliseren, zodat het perfect aansluit bij de wensen van de markt en jouw unieke visie als ondernemer. Dit betekent dat je niet alleen een kant-en-klaar plan overneemt, maar actief betrokken zult zijn in het verdere ontwikkelingsproces.

De markt voor campervakanties

De campermarkt is momenteel een van de snelst groeiende segmenten in de recreatiesector, zowel in Nederland als daarbuiten. In Nederland alleen al is het aantal geregistreerde campers de afgelopen jaren explosief gestegen. Met een stijging van meer dan 30% in camperregistraties sinds 2020 blijft de populariteit van campervakanties toenemen. Deze trend biedt een uitstekende kans om in te spelen op de groeiende vraag naar kwalitatieve camperlocaties.

Kansen in het luxesegment?

De prijzen voor campers variëren enorm, wat een indicatie is van de brede doelgroep die geïnteresseerd is in camperreizen. Aan de ene kant zijn er compacte, instapmodellen die beginnen bij ongeveer €50.000. Aan de andere kant zien we een groeiende markt voor luxe campers, waarvan de prijzen kunnen oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Deze variatie in prijsklassen betekent dat er een enorm potentieel is voor een divers klantenbestand, van gezinnen die hun eerste camperervaring zoeken tot ervaren reizigers die op zoek zijn naar luxe en comfort.

Meer informatie: www.richarddebruin.nl/beste-camperlocatie-2026

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *