‘Animatiepraat’; een inspirerende podcast serie voor entertainers

TOP Animation, bekend van de animatieteams en programma’s op campings in parken, lanceert een eigen podcast serie genaamd “Animatiepraat”. Deze nieuwe serie, die eind maart van start ging, wordt gehost door Sofieke, die elke week in gesprek gaat met twee wisselende gasten om hun ervaringen en avonturen in de wereld van animatiewerk te delen.

Host Sofieke neemt je wekelijks mee samen met twee wisselende gasten over hun ervaringen en avonturen rondom het animatiewerk via TOP Animation. Van vakantieliefdes tot het groeien van Topper tot Trainer, alles komt aan het licht,” zegt de introductie van de podcast. De serie belooft een boeiende mix van persoonlijke verhalen en professionele tips, en is niet alleen bedoeld voor medewerkers van TOP Animation, maar voor alle entertainers op campings, vakantieparken en zelfs hotels en resorts.

Britt Padmos, marketing medewerker bij TOP Animation, benadrukt de waarde van de podcast: “We hebben geprobeerd een setting te creëren waarin mensen vrij kunnen praten over het leukste baantje en hun mooiste zomers. Wat hebben ze meegemaakt? Wat ging goed, maar wat ging ook niet goed? Juist het eerlijke verhaal is belangrijk. “We hopen zo mensen die overwegen om dit werk te doen een goed beeld te geven van het werk en alles wat erbij hoort en ook zo een steentje bij te dragen aan het aantrekkelijker maken van onze hele branche.”

De podcast, die inmiddels zo’n 700 luisteraars heeft getrokken in de eerste maand, is beschikbaar op populaire platforms zoals Spotify, iTunes en Amazon en kent meerdere afleveringen in het eerste seizoen. Luisteraars kunnen zich abonneren om geen aflevering te missen en om praktische inzichten en inspirerende verhalen te ontvangen die hen kunnen helpen in hun carrière als entertainer.

Voor meer informatie over de podcast of om te luisteren, bezoek Spotify, iTunes of Amazon en zoek naar “Animatiepraat”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *