Investering van 4 miljoen euro in nieuwe Maya Zone voor Plopsa Coo Ardennes

Plopsa Coo Ardennes pakt in 2025 uit met een gloednieuwe themazone rond het populaire Studio 100-figuurtje Maya de Bij. De gethematiseerde zone zal vier attracties omvatten, waaronder drie nieuwe attracties.

Bron: Plopsa

In een reeks aan investeringen, kondigt Plopsa nu ook een gloednieuwe zone aan in Plopsa Coo Ardennes. De nieuwe zone zal 5.000 vierkante meter beslaan en betreft een investering van vier miljoen euro. De nieuwe zone zal zich achteraan in het park bevinden op de plaats van het voormalige labyrinth. De gethematiseerde zone zal bestaan uit drie splinternieuwe attracties waaronder een Swingboom (Zierer), een Valtoren (Zierer) en een Wild Swing (ART Engineering). De reeds aanwezige attractie, De Vlindervlucht, zal verplaatst en geïntegreerd worden in deze nieuwe zone. Verder zal de zone ook een nieuw horecapunt krijgen.

“Het Studio 100-figuurtje Maya de Bij past volledig in de filosofie van dit park dat zich te midden van de prachtige natuur bevindt. Het lag dus voor de hand om hier verder op in te spelen. Bij Plopsa streven we voortdurend naar het verbeteren van onze bezoekerservaring. Met deze investering willen we Plopsa Coo Ardennes in de markt zetten als dé gezinsuitstap bij uitstek. Wij kijken er dan ook naar uit naar om onze bezoekers binnenkort te mogen verwelkomen in deze Maya Zone en hen te laten genieten van nóg meer magische momenten.” Aldus Carl Lenaerts, CEO Plopsa.

Meer informatie: Plopsa News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *