Touroperating tak van ACSI neemt Euronature naturistenvakanties over

Campingspecialist ACSI kondigt met trots de overname van Euronature aan. Euronature is marktleider op het gebied van naturistenvakanties en gaat vanaf heden verder onder de vlag van ACSI Touroperating, de tak van ACSI die is gespecialiseerd in campingvakanties.

Met de acquisitie in de niche van naaktrecreatie breidt ACSI haar aanbod verder uit, waarbij tevens gebruikgemaakt wordt van het brede campingnetwerk van ACSI. De overname versterkt tegelijkertijd de internationale positie van Euronature.

Pieter Melieste, Manager ACSI Touroperating, licht de overname verder toe. ‘Hiermee verrijken en versterken we ons aanbod aanzienlijk. We zien ook kansen op het gebied van het verder internationaliseren van naturistenvakanties, vooral omdat Euronature met name in Nederland al een mooie basis heeft gelegd. De overname is per direct effectief en betekent dat we al druk aan het voorbereiden zijn voor het volgende seizoen.’

Toekomst van Euronature

Peter en Annie de Kruijf, de oprichters van Euronature, hebben alle vertrouwen in ACSI en de ontwikkelingen die de organisatie met Euronature voor ogen heeft. ‘We zijn heel blij. We zochten naar een geïnteresseerde partij die Euronature met dezelfde passie en zorg kan voortzetten als waarmee wij het hebben opgebouwd. In ACSI hebben we die partner gevonden. Bovendien biedt de samenwerking met ACSI voordelen zoals de jaarlijkse inspecties van het campingaanbod door ACSI-inspecteurs en de toegang tot geavanceerde technische platformen, internationale marketing en sales.’ Om voor een soepele overgang te zorgen, blijven Peter en Annie voorlopig nog betrokken bij de aansturing van Euronature.

Meer informatie: www.acsi.eu

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *