Nieuwe koers en gemeentelijke erepenning voor de Waarbeek

De Waarbeek heeft afgelopen zaterdag ter ere van hun 100 jarig bestaan namens de gemeente Hengelo de zilveren erepenning mogen ontvangen. Naast de felicitaties voor het jubileum benadrukte de wethouder hun maatschappelijke betrokkenheid en de impact die zij hebben op de lokale gemeenschap. Dit gebeurde tijdens de ceremonie van de opening van hun nieuwe attractie Mason’s Beestenboel.

Foto’s: Nicolaas Scheepers

Tijdens deze feestelijke openingsdag mochten genodigden genieten van het attractiepark met vrienden en hun familie en van een speciale VIP-corner waar een gezellige borrel werd gehouden alsmede een barbecue. Ook voor de bezoekers waren er extra activiteiten waar ze aan deel konden nemen. Zo was er een speciaal snoepjesbuffet, konden bezoekers zich laten schminken en was er een extra uitgebreid all-in aanbod en mochten zij als eerste in de nieuwe attractie Mason’s Beestenboel.

Maatschappelijke betrokkenheid

De Waarbeek heeft de laatste jaren ingezet om zich te focussen op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werken zij bijvoorbeeld met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn zij voornemens om hun samenwerkingen met lokale instanties te versterken. De impact werd nogmaals benadrukt door de wethouder als onderdeel van de besluitvorming voor de zilveren erepenning.

Nieuwe koers

De Waarbeek gaat de komende jaren een nieuwe koers varen. Zij willen veel meer gaan inzetten op beleving en het maken van een volledig themagebied. De partners in deze uitbreidingen zijn Petro Art Productions en Themics Philippines. Het nieuwe thema gebied dat de komende jaren wordt gemaakt zal “Twekkyland” gaan heten en zal het eerste complete themagebied van de Waarbeek worden. Dit gebied zal meerdere attracties bevatten, waaronder een gloed nieuwe zweefmolen gebouwd door WoodDesign en een belevingsroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *