TeamSport E-karting gaat Groningse FEC vestiging grondig verbouwen

TeamSport E-Karting, een internationale speler met 40 locaties in Nederland, Duitsland, en Engeland, gaat de kartbaan in Groningen grondig aanpassen. Kartracing & Bowling Groningen is de tweede Nederlandse vestiging van TeamSport.

Zie ook: Britse marktleider in kartbanen heeft ambitieuze plannen voor Nederland (17-07-2023)

De facelift van de kartbaan is ontworpen om zowel de race-ervaring van de bezoekers als de algehele atmosfeer van de locatie te verbeteren. Hoewel de iconische brug een blijvend kenmerk van de baan zal zijn, kunnen gasten zich verheugen op significante wijzigingen in de baanlayout en de introductie van gloednieuwe, state-of-the-art elektrische karts. De stap naar elektrisch past helemaal in de visie van Teamsport en zal de bezoeker een totaal andere ervaring geven gezien de directe acceleratie van de Elektrische karts.

Tijdens de renovatieperiode, die naar verwachting 2,5 week zal duren, blijft het restaurant van de locatie open voor bezoekers, net als de 10 populaire bowlingbanen. Met uitzondering van maandag 4 maart, wanneer de gehele locatie gesloten zal zijn voor cruciale updates, zijn gasten welkom om van deze faciliteiten te genieten.

De heropening van de vernieuwde kartbaan staat gepland op woensdag 13 maart.

Meer informatie: www.teamsport-ekarting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *