Vakantieresort Hof van Saksen opent logistiek centrum van 4000m2

Donderdag 11 april is het nieuwe logistieke centrum ‘De Deel’ van vakantieresort Hof van Saksen officieel in gebruik gesteld. ‘De Deel’ is een unieke plek geworden waar alle facilitaire processen van Hof van Saksen, schoonmaakorganisatie CSU en overige partners samenkomen.

Hof van Saksen

Een groot kantoorgebouw, een enorme opslagruimte voor o.a. de 600.000 kilo aan linnengoed die jaarlijks wordt verwerkt en ook een grote stalling voor ruim 200 fietsen. Een overkapping voor de meer dan 30 elektrokarren met aanhanger, die nu droog staan. Een complete kapschuur voor Groenvoorziening met plaats voor alle grote machines en materialen. Kleedkamers met 150 lockers voor medewerkers, een fitnessruimte en een ruimte om te ontspannen. Het complex meet bijna 4.000 m2, is volledig gasloos en zo goed geïsoleerd dat er geen airco nodig is.

Volledige make-over

Het logistieke centrum, uniek van opzet in de recreatiebranche, is niet de enige ontwikkeling bij Hof van Saksen. Momenteel ondergaan alle boerderijen op het resort een ingrijpende vernieuwing, waarbij het vergroten van de beleving van rust, ruimte en luxe centraal staat.

“Gasten verwachten bij het Hof van Saksen een premium beleving. Dat vraagt om continue vernieuwing van onze faciliteiten en onze verblijven. Deze upgrade gaat zeker velen positief verrassen.”

Gerro Vonk, eigenaar van Hof van Saksen

Alle boerderijen krijgen een compleet vernieuwde woonkamer, keuken, eetkamer en slaapkamers. Gekozen is voor hoogwaardige merken, materialen, in samenwerking met de beste designers, waaronder de bekende Studio Piet Boon. De Luxe en Luxe Wellness boerderijen kregen een extra ruime badkamer met Finse sauna, luxe ingericht buitenterras met loungeset en een grote veranda. De Luxe Wellness boerderij beschikt over een ruime Jacuzzi. Speciaal voor de 0- tot 4-jarigen is er een uitbreiding met een gloednieuw baby- en peuterparadijs van maar liefst 675 m² naast de bestaande 1.100m2 speelplezier voor kinderen tot 12 jaar.

Kijk voor meer informatie op: www.hofvansaksen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *